Minikonfirmand i Helsinge Kirke er et tilbud for børn i 3. klasse.

Som minikonfirmand i Helsinge kirke bliver du en gang om ugen hentet på din skole når du har fri. Vi går til sognegården hvor vi spiser lidt mad, mens I får fortalt en historie fra Bibelen. Vi snakker lidt om historien og om hvad du tænker. Måske er der noget du gerne vil fortælle, fordi du lige kom til at tænke på det imens du lyttede, måske fortalte de andre noget, du kunne genkende.
Efter vi har vendt alle de tanker man får tænkt, laver vi noget andet. Det kan være vi går i kirken, laver noget kreativt, synger, går tur på kirkegården, prøver præstekjolen eller lytter til orglet.

Som afslutning på et hyggeligt og sjovt forløb på ti eftermiddage, er du med til at lave en Gudstjeneste, hvor du får dit Diplom og kan kalde dig for minikonfirmand.

Underviser Ditte Helene Røeder: 23442818 eller dihr@km.dk.

Tilmelding til minikonfirmationsundervisning